Zomerspecial Rhedelijk Cultureel zit barstensvol leuke activiteiten!

Foto: Rhedelijk Cultureel

REGIO – Deze zomer hoeft niemand zich te vervelen! Voor slechts € 5,00 per les of workshop kan iedereen – of je nou uit de gemeente Rheden komt of daarbuiten – aan heel veel leuke dingen meedoen bij Rhedelijk Cultureel.

Zowel in Rheden (basisschool de Holtbanck) als in Dieren (schouwburg Theothorne) is een vol programma samengesteld voor jeugd, jongeren en volwassenen.

Muziek-, dans- en theaterlessen

De zomerschool van Rhedelijk Cultureel biedt met een team van 38 oude en nieuwe vakdocenten een scala aan lessen, workshops en korte wekelijkse projecten. In de zomer kan jong en oud gewoon lessen volgen. En Rhedelijk Cultureel heeft haar aanbod fors uitgebreid! Lessen in piano, zang, gitaar, basgitaar, viool, drums, saxofoon, hoorn, trompet, bugel, percussie (o.a. conga’s en bongo’s), contrabas en ukelele. Al deze lessen zijn mogelijk!

Rhedelijk Cultureel vergeet bijna nog te zeggen dat er ook workshops hiphop dans en streetdance zijn! Daar beginnen ze mee in de zomer. En meteen na de zomer wordt dat een vast lesonderdeel in Dieren, zodat je bij Rhedelijk Cultureel een heel jaar kan blijven doordansen!

(Tekst gaat verder onder de foto)

Zomerschool 2020 Rhedelijk Cultureel

Workshops

Maar ook zijn er tal van leuke workshops te volgen. Er zijn workshops in kostuumdesign, licht- en geluidstechniek, fotografie, social media 4 kids, vloggen, pedalboards bouwen, de knutselclub, zumba, musical, singer-songwriting, P-bone spelen (trombone-intro), schminken, wereldmuziek, dirigeren 4 kids en nog veel meer!

Blaas maar raak

Bij ‘Blaas maar raak’ kan je kennismaken met koperblaasinstrumenten. De workshop ‘Muziekverkenners’ is er voor iedereen die nog niet precies weet welk instrument leuk is en van alles wil uitproberen. Er zijn ook workshops waar je mee kunt doen met het Rhedens jeugdorkest of Kinderkoor de Kick. En om het af te maken hebben we nog veel meer verschillende leuke kennismakingsworkshops in theater, musical en muziek.

Korte projecten

Er zijn, om het aanbod compleet te maken, ook kleine wekelijkse projecten. Zo is er een schrijfproject (Hoe schrijf ik een filmscript?), is er bijna elke week een theaterproject (bijvoorbeeld ook locatietheater) en wordt er gestart met een Raad van kinderen die gevraagd en ongevraagd plannen gaat bedenken om problemen en uitdagingen op te lossen.

Winactie!

Op Facebook circuleert ook nog een winactie. Als je het bericht van Rhedelijk Cultureel een like geeft en deelt maak je kans op een gratis zomer vol lessen, workshops en projecten. Kortom: het is al een mooie zomer, maar het kan nog mooier!

Heel veel mooie zomerse activiteiten bij Rhedelijk Cultureel. Zover is duidelijk. Alle lessen, workshops en projecten voor de zomer zijn alvast te vinden op de website: www.rhedelijkcultureel.nl/zomerschool. Dus neem snel een kijkje! Het aanbod is sinds vandaag compleet!

Het zomerprogramma wordt mede mogelijk gemaakt door Dos Pisos, TwelveTrains, JLS-Productions, Vsb-fonds, Provincie Gelderland, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland en Create Dance Deventer.

Het aanbod voor de lessen die meteen na de zomer starten komt ook snel online. De website wordt regelmatig aangepast en vernieuwd.

Meer info: www.rhedelijkcultureel.nl / [email protected] / 06 42 42 38 75.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen