Kindervoorstelling ‘Het snotmysterie’ in Openluchttheater de Pinkenberg

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

VELP/ROZENDAAL – Op woensdag 22 juli zijn kinderen en hun families welkom bij de voorstelling ‘Het Snotmysterie’ in Openluchttheater de Pinkenberg. De familievoorstelling is geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder. Elke woensdagmiddag van de zomervakantie is er een kindervoorstelling te bewonderen in het openluchttheater.

Het snotmysterie

Rudolf de Roerloze is zojuist ridder geworden en daar is hij erg trots op, ook al is hij niet zo handig in het krijgsbedrijf. Toch stuurt de koning hem op een gevaarlijke queeste. Want het koninkrijk wordt bedreigd door de snotmeester die alles en iedereen ‘besnot’. En er zijn geen ridders meer, hij is de laatste! Maar alsof dat niet genoeg ellende geeft, is ook Gwendoline de Schone, de dochter van de koning, verdwenen. Rudolf aarzelt geen moment….

Het Snotmysterie is een humorvolle voorstelling, met veel vaart, waarin de zoektocht naar jezelf centraal staat.

Informatie en kaartverkoop

  • Datum en tijd: zondag 22 juli om 14:00 uur en 16:00 uur (duur 45 minuten)
  • Kaartjes zijn dit jaar alleen online te koop. Prijs: €10,-. T/m 2 jaar: gratis toegang.
  • Een voorstelling duurt 45 minuten. We houden geen pauze, maar je mag je eigen eten en drinken meenemen.
  • Meer informatie en kaartverkoop: www.depinkenberg.nl.

Openluchttheater De Pinkenberg Kluizenaarsweg 4, Rozendaal

Stap een magische wereld binnen en geniet van bijzondere voorstellingen in de openlucht, samen met familie in het zonnetje. Zie de avond vallen tijdens een uitje met vrienden of luister met z’n tweetjes naar heerlijke muziek onder de sterrenhemel. Welkom in De Pinkenberg!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen