Buitenterras Inloophuis ’t Trefpunt Velp geopend

VELP – Op een informele manier werd zaterdag 11 juli het buitenterras geopend van Inloophuis ’t Trefpunt bij de voormalige van Voorthuizenschool te Velp. Wethouder Gea Hofstede van de gemeente Rheden was hierbij aanwezig.

Zij deed dit door samen met initiatiefneemster Anneke Nieumeijer, een kop thee te heffen, en iedereen een gezellige middag toe te wensen.

Na dit “officiële” moment genoten de aanwezige allen van een kop thee, koffie of fris met wat lekkers. Natuurlijk werd er gezellige muziek gedraaid door Ton Nieumeijer. Alle aanwezigen kregen bij aankomst een consumptiebon en een gratis lot voor de verloting waarmee zij kans hadden een prachtige prijs te scoren. Natuurlijk werd er ook gezellig geklets met elkaar met in acht neming van de coronaregels.

Het is belangrijk dat iedereen in onze gemeente mee kan doen. Maar dan wel op zijn of haar manier. Of je nu jong of oud bent, weinig of veel te besteden hebt, je kunt allemaal wel eens hulp gebruiken of juist hulp aanbieden. Dat is ook waar ’t Trefpunt voor staat.

Meedoen betekent ook samen genieten. Iedereen houdt er van om bij lekker weer een kopje koffie op een terras te kunnen drinken. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Maar daar komt met dit terras verandering in. Want juist die kleine portemonnee maakt hier niets uit. Net als bij het inloophuis is het 1e kopje koffie altijd gratis en vanaf de 2de vraagt ’t Trefpunt een bijdrage van 25 cent.

Het was een geslaagde middag met vele bezoekers. Men is nog op zoek naar vrijwilligers in het inloophuis ‘t Trefpunt bel hiervoor 06-83626763.

Voor meer informatie kijk op : https://www.facebook.com/velpzuid/.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden