Lege flessen actie zwemvereniging PFC Rheden

Foto: .

VELP – Zwemvereniging PFC Rheden organiseert een wereldrecordpoging. Het is de bedoeling dat medio december 2020 het huidige trainingszwembad, De Dumpel, volledig gevuld wordt met statiegeldflessen gedoneerd door inwoners uit de gemeente Rheden.

In december wordt het nog in aanbouw zijnde Biljoenbad in gebruik genomen, daarmee wil PFC Rheden op ludieke wijze afscheid nemen van De Dumpel.

Op dit moment is De Dumpel nog in gebruik, daarom is de vereniging hard op zoek naar tijdelijke opslag in welke vorm dan ook. Denkt u deze actie te kunnen ondersteunen? Richt uw e-mail aan [email protected] of benader de vereniging via de Facebookpagina van de vereniging.

Spaart u mee?

Dan wordt u op dit moment, totdat er meer opslagcapaciteit beschikbaar is, verzocht de flessen zoveel mogelijk thuis te bewaren. Meer informatie over inlevermomenten en punten worden binnenkort bekend gesteld via de Facebookpagina van de vereniging, houd deze dus goed in de gaten!

De opbrengst gaat de vereniging evenredig verdelen, er wordt na afloop van de recordpoging gekeken in welk sociaal maatschappelijk doel met als thema: Zwemmen! de vereniging investeert.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden