Buurtsportdagen bij Buurthuis De Poort in Velp

VELP – Woensdag 22 juli startte voor de eerste keer de Kidsclub Buurthuis in de Poort in samenwerking met stichting AVS de Velpse Buurtsportdagen voor kinderen uit Velp E.O.

Op de eerste vier woensdagmiddagen in de zomervakantie kunnen kinderen deelnemen aan leuke activiteiten op sportgebied. Deze middag werd op het Krajicek veld base-bal getraind /gespeeld. Een ander ploeg kon mee doen met een box training in de Mexx dit alles werd  gerouleerd om de zoveel tijd.

Woensdag 29 juli staan verschillende water spelletjes op het programma waarbij zwemkleding nodig is.

Woensdag 12 augustus is het thema  “wat weet ik van Velp“. De kinderen gaan dan onder begeleiding in kleine  groepjes op pad voor een speurtocht door Velp. De prijsuitreiking hiervan vind plaats in de Mexx.

Woensdag 26 augustus word het afgesloten met een zeskamp. Kinderen kunnen zich in groepjes inschrijven hiervoor. Alle middagen zijn van 14.00 tot 16.00 uur, deelname kost 1 euro per middag.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden kan via [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden