Feestelijke Intocht Sinterklaas in Ellecom

ELLECOM – Om 11.30 uur vertrok de Sint met open koets ,voorop gegaan door de Ellecomse en Steegse Fanfarekorps Excelsior met ondersteuning van enkele leden van het Doesburgsekapel vanaf Nieuw Bergstein naar het Dorpsplein aan de Binnenweg waar de Sint alle kinderen begroette.

De pieten vulde menig kinderhand alvorens de stoet zich weer opmaakte voor een kleine rondrit door diverse straten in Ellecom, en eindigde weer aan de Binnenweg bij Nieuw Bergstein waar alle kinderen in de grote zaal de Sint nog konden bewonderen en toezingen, na een spetterend optreden van de pieten.
 
Verschillende kinderen beklommen het podium om de Sint te begroeten en een Sinterklaasliedje te zingen. Na afloop kregen alle kinderen nog een cadeau van de Sint bij het verlaten van de zaal. Het was weer een geweldig geslaagd Sinterklaas feest. Mede het droge en mooie weer kon de dag voor de kinderen en ouders niet meer stuk. 
Klik op de bovenste foto voor een uitgebreid fotoverslag.
(Bijdrage Theo Jansen)
binnenweg-23-11-13-031
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen