Grote brand bij autosloperij in Duiven

DUIVEN – Op de Maststraat in Duiven is vrijdagochtend een grote brand bij een autosloperij uitgebroken. Hulpdiensten uit de verre omgeving zijn massaal naar Duiven uitgerukt, waaronder de brandweerkorpsen van Velp en Zevenaar.

De eerste alarmering voor de brand kwam om 08:30 uur binnen, de brandweer heeft opgeschaald naar GRIP1, de brandweer spreekt inmiddels van een zeer grote brand.

De rookwolken zijn vanuit de wijde omtrek te zien, zo ook in Velp. Als mensen last hebben van de rook wordt aangeraden deuren en ramen te sluiten. Er zijn ook diverse ontploffingen te horen.

Om ongeveer 10:15 is er een NL-Alert verstuurd met “Brand met veel rook in Duiven. Als u last van de rook heeft ga naar binnen en sluit ramen en deuren, zet de ventilatie uit. Nadere informatie en updates op twitter @CrisisGM” (en @BrandweerGM red.)

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden