Huisdier van de week: Ontmoet Fonzy

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Fonzy is een echt gezelligheidsdier, hij is graag bij je in de buurt. Hij vindt het heerlijk om te knuffelen en geaaid te worden en geeft veel kopjes om aan zijn aandacht te komen.

Oppakken is geen probleem, Fonzy pakt je dan alleen wel even goed vast met zijn nagels. Hij wil graag naar buiten kunnen.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één of meerdere van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Fonzy!

(Tekst gaat verder onder de foto)

Fonzy

Diernummer: 29338

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/fonzy/

Heeft u interesse? Geeft u Fonzy een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden