Nieuwe expositie van start in De Paperclip in Velp

De Lichtstraat De Paperclip
De Lichtstraat De Paperclip
Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Vanaf maandag 17 augustus 2020 is er weer een nieuwe expositie in ‘de lichtstraat’ van ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp. De expositie is te bezoeken met inachtname van de geldende coronaregels

Bezoekers moeten dus de handen ontsmetten bij binnenkomst, looproutes volgen en de aanwijzingen van de medewerkers opvolgen. In de ochtenduren is het rustig, dan kunt u gewoon binnen lopen. In augustus is De Paperclip op donderdagmiddag gesloten.

Eeke de Vries aan het woord

“Mijn naam is Eeke de Vries en ik ben woonachtig in Velp. Schilderen doe ik al vanaf mijn jeugd, maar om meer kennis en vaardigheid op te bouwen heb ik een aantal jaren lessen gevolgd bij de schilderschool Terpentijn. Hier heb ik vooral geleerd om kleur en vorm met elkaar in harmonie te brengen.
De werken zijn uitgevoerd in olieverf, aquarel en pastel. Ik vind het fijn dit alles te mogen tonen in ontmoetingscentrum De Paperclip, Eiberstraat 14 in Velp”.

Meer informatie: https://paperclipvelp.nl/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen