Minimaal 200 bezoekers bij Roodkapje in Openluchttheater de Pinkenberg

VELP/ROZENDAAL – Op woensdag 19 augustus speelde de voorstelling Roodkapje in het Openluchttheater de Pinkenberg. De voorstelling was geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, er kwamen minimaal 100 kinderen en ouders naar de voorstellingen.

Cultuurbedrijf RIQQ presenteert elke woensdagmiddag van de zomervakantie een kindervoorstelling die te bewonderen is in het openluchttheater.

Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen; Ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de wolf. Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, voor haar onbekende sprookjesfiguren tegen. Ze raakt steeds verder van huis. Gaandeweg komt ze erachter dat ze de wolf mist, meer dan ze ooit had kunnen denken…

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Stap een magische wereld binnen en geniet van bijzondere voorstellingen in de openlucht, samen met familie in het zonnetje. Zie de avond vallen tijdens een uitje met vrienden of luister met z’n tweetjes naar heerlijke muziek onder de sterrenhemel. Welkom in De Pinkenberg!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden