Mevrouw Van Esbroeck-van Well uit Velp viert 100ste verjaardag

VELP – Op woensdag 26 augustus om 14.00 uur bezocht loco-burgemeester Marc Budel mevrouw P.H. Van Esbroeck-van Well in woonvoorziening te Velp ter gelegenheid van haar 100ste verjaardag.

Mevrouw P.H. (Nel) Van Esbroeck-van Well is geboren op 26 augustus 1920 in Dordrecht. Ze is er opgegroeid en heeft er haar echtgenoot leren kennen. Het stel trouwde in december 1940. In 1952 verhuisden ze naar Huissen.

Uit het huwelijk is 1 dochter geboren: Mies. Zomervakanties werden gevierd op een campingboerderij in het Achterhoekse Vorden. Later kwamen er nog 2 kleinkinderen, 4 achterkleinkinderen en 1 achter-achterkleinkind; dat zijn dus 5 generaties! Mevrouw Van Esbroeck-van Well woont inmiddels al 33 jaar in Velp.

In 1987 verhuisde het echtpaar van Huissen naar Velp, naar Velp, in 1994 werd zij weduwe. Mevrouw Van Esbroeck-van Well puzzelt graag met woordjes en haar gezondheid mag, op wat vergeetachtigheid na, nog redelijk genoemd worden.

Ze is er trots op 100 jaar te mogen worden; de oudste van de familie en van de 5 generaties! Haar verjaardag viert ze samen met haar familie met een etentje.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden