Art Bags voor Stop Aids Now in Wereldwinkel Velp

Foto:

VELP – Stop Aids Now! is de organisatie die Aids bestrijdt in ontwikkelingslanden waar 90% van de getroffenen woont, Aids treft vooral kinderen en jongeren. Stop Aids Now! zorgt voor opvang, behandeling en inkomen, aidswezen krijgen een toekomst en via voorlichting wordt geprobeerd verspreiding van HIV-virus en Aids tegen te gaan.

Wereld Aids dag 1 december
Een van de manieren om geld in te zamelen voor die hulp is de verkoop van Art Bags die rond de Wereld Aids dag in de wereldwinkel worden verkocht. Het zijn handige boodschappentassen die er elk jaar weer anders uitzien. 
Ontwerp
Bekende kunstenaars verlenen hun medewerking en bedenken een eigentijds ontwerp voor deze tassen. De Art Bags zijn dit jaar ontworpen door de topontwerpers Otazu en Jean Paul Gaultier. De bekende shopperbag kost vijf euro, waarmee Stop Aids Now! een leven kan redden.
Jean Paul Gaultier
Voor het eerst dit jaar is er een Art Bag ontworpen door een buitenlandse modeontwerper, namelijk Jean Paul Gaultier, hij voelt zich zeer vereerd met deze primeur. De Red Ribbon, het symbool van de aidsbestrijding, heeft een prominente plaats gekregen in zijn ontwerp voor de Art Bag. Het rode lint begint op de tas en zet zich voort in de hengsels.
Otazu
Het andere ontwerp is van Otazu die trots is om dit jaar samen met Jean Paul Gaultier een Art Bag aan te bieden. Terwijl HIV tegenwoordig goed kan worden behandeld, is deze behandeling niet voor iedereen in de wereld toegankelijk. Door op een positieve manier aandacht voor dit probleem te vragen, hoopt Otazu veel mensen te bereiken.
Sinterklaas- en Kerstcadeautjes
Wereldwinkel Velp verkoopt deze tassen uiteraard ook, het gaat immers om hulp aan diegenen in de ontwikkelingslanden die het het hardst nodig hebben. De Art Bags passen helemaal in deze cadeautijd. Het is een leuk presentje om weg te geven (of zelf te houden) en €5,– is een schappelijk bedrag voor een Sinterklaas- en/of Kerstcadeautje. Kom dus snel naar Wereldwinkel Velp voordat de tassen op zijn.
stop-aids-now2
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen