Woonzorgnet opent op 7 september nieuwe ‘Werk aan de Winkel’-locatie in Rheden

Foto: Woonzorgnet

RHEDEN – Op maandag 7 september 2020 wordt de nieuwe locatie van ‘Werk aan de Winkel’ in Rheden officieel geopend. Werk aan de Winkel is een initiatief van Woonzorgnet en biedt een  informatie- en ontmoetingsplek voor en door de (kwetsbare) inwoners van de gemeente Rheden op het gebied van participatie, herstel en activatie.

Officiële opening

Nelleke Vos, Teamleider van Woonzorgnet locatie Haverweg in Rheden, is initiatiefnemer van de nieuwe Werk aan de Winkel locatie: “Maandag 7 september vanaf 13.00 uur is de officiële opening. Bas Steenbergen is de directeur van Woonzorgnet. Hij verzorgt samen met wethouder Gea Hofstede en mij het officiële gedeelte. De opening kunnen we in verband met de huidige maatregelen helaas niet zo groots vieren als we eigenlijk in gedachten hadden, maar we gaan er een bijzonder moment van maken.”

Ontmoetingsplek voor participatie en herstel

Werk aan de Winkel wordt gerund door een ervaringsdeskundige, begeleiders en cliënten van Woonzorgnet. “Werk aan de Winkel wordt de uitvalsbasis voor ambulant werken, dagbesteding en activerend werk.” vervolgt Nelleke. “Ook inwoners die al ondersteuning krijgen van Woonzorgnet komen straks bij ons over de vloer om elkaar of een begeleider te zien. Ook zetten we in op de verbinding met de buurt. Een echte ontmoetingsplek dus, waar iedereen welkom is en waar we ondersteunen in en op zoek gaan naar manieren om mee te doen.”

(Tekst gaat verder onder de foto)

Woonzorgnet

Het eerste initiatief is een feit

Woonzorgnet en FACT-Oost Arnhem slaan de handen ineen en gaan een samenwerking aan ‘in de wijk’. Het FACT team is onderdeel van ProPersona en houden vanaf 8 september een wekelijks inloopspreekuur op de Werk aan de Winkel locatie, voor haar cliënten in Rheden.

WieKentRheden: 13 september

Nieuwsgierig geworden? De deuren van Werk aan de Winkel staan ook op 13 september open voor bezoekers van de WieKentRheden Kunstroute, de koffie staat klaar.

Meer informatie over Woonzorgnet:

Woonzorgnet is een middelgrote zorgaanbieder die zowel in kleinschalige woonvoorzieningen als door middel van ondersteuning thuis (ambulante zorg) mensen met een GGZ indicatie ondersteunt bij wonen, sociale relaties, werken en zinvolle dagbesteding.

Cliënten staan centraal en krijgen de aandacht en ondersteuning die zij nodig hebben. Rondom het motto ‘jezelf zijn’ creëren we samen met de bewoner een zo prettig mogelijke en uitnodigende leef/woonsituatie. Woonzorgnet is een erkende zorgonderneming met locaties in Renkum, Nunspeet, Rheden, Arnhem, Silvolde en Nijmegen. De locaties verschillen allen van karakter, ligging en sfeer. De diensten van Woonzorgnet worden 24 uur per dag aangeboden.

Overige links

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen