Burgemeester bezoekt Briljant echtpaar

Foto:

RHEDEN – Burgemeester mevrouw P.M. van Wingerden-Boers heeft op woensdag 20 november een bezoek gebracht aan de heer en mevrouw Hartman-Jansen om hen te feliciteren met hun 65-jarig huwelijk (Briljant). Namens het college van burgemeester en wethouders overhandigde zij een boeket bloemen en het boek de Canon van Rheden. 

De heer A.W. Hartman is geboren op 27 juli 1926 en mevrouw J. Hartman-Jansen op 12 mei 1930, beiden in Rheden. Ze hebben elkaar ontmoet tijdens een dansavond in Rheden en zijn op 20 november 1948 getrouwd. De heer Hartman heeft, voordat hij met pensioen ging, 18 jaar als conciërge van het Klokhuis in Rheden gewerkt. Mevrouw Hartman-Jansen was coupeuse, huisvrouw en oppas-oma.
Op 6 juli 2004 is de heer Hartman benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau wegens zijn verdienste voor de Klein Dieren Vereniging Ons Sportras. De heer en mevrouw Hartman-Jansen hebben vier kinderen, zeven kleinkinderen en zes achterkleinkinderen.  
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen