Positief strijden tegen het Coronavirus. “Viral against the virus”

RHEDEN – Bewegen is gezond en van dansen word je ook nog een hartstikke vrolijk. En dus gingen zorgmedewerkers van Woon-/Zorgcentrum Rhederhof afgelopen donderdag de ‘Jerusalema Dance Challenge’ aan.

Doel: hun collega’s in de zorg een hart onder de riem steken in deze zwarte tijd.

Nadat  personeel en aantal vrijwilligers een week lang na werk tijd  een dansje ingestudeerd hadden was het eindelijk zover een optreden op het grasveld achter het Rhederhof gebouw op het grasveld zodat zoveel bewoners de challenge konden volgen.

Dit vooral om de spirit onder het personeel en vrijwilligers nog meer te verbeteren en de saamhorigheid onder elkaar te vergroten, als die er nog niet was. Maar natuurlijk ook eens een leuke afwisseling van het zware werk de laatste tijd, door corona.

Een collega attendeerde de zorgmedewerkers op de Jeruzalema Dance Challenge en enthousiast vroeg ze: “Kunnen we dit op Rhederhof niet doen?”. En nu staan we een weekje later op het grasveld achter Rhederhof met ongeveer 30 collega’s en vrijwilligers te dansen. “Viral against the virus” willen we uitstralen, door positief te blijven in deze lastige coronatijd.”

De bewoners werden allemaal naar het grasveld gebracht om de dans van rond de 10 min in 2 sessies van 5 minuten uit te voeren. Zij genoten in een stralend zonnetje van de dans door hun verzorgend personeel.

Na het optreden was er nog een drankje in grote zaal.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden