Vrijwilligers gezocht voor tuinonderhoud bij De Paperclip

Open-Huis-De-Paperclip-2019
Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Afgelopen maanden hebben een viertal dames de tuin rondom ontmoetingscentrum De Paperclip op orde gehouden. Onkruid verwijderen was het voornaamste werk, maar ook de heggen snoeien, fietsenstalling vrij maken etc.

Het is echter werk wat nooit af is en steeds weer terug komt. Vrijdag 11 september 2020 is er met de gemeente gepraat over de erfafscheiding en wat evt. door de gemeente gedaan kan worden en wat onder de taak van De Paperclip valt. Ook moet er een plan gemaakt worden om de kale plekken in te planten. Verder moet de brandgang onkruid vrij gemaakt worden en ook de parkeerplaats moet van onkruid worden ontdaan.

Heb je na het lezen van dit stukje ook zin om af en toe een handje te helpen, of 1 of 2 x per jaar bij een grotere klus de handen uit de mouwen te steken, meld je dan aan. Ze kunnen dan in overleg een dagdeel plannen dat ze met een aantal mensen de tuin op orde houden.

Want vele handen maken licht werk.

Aanmelden bij Cees Ursem [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden