Bekendmaking winnaar Zomerschrijfwedstrijd Bibliotheek Veluwezoom

Foto: Bibliotheek Dieren

DIEREN – De Zomerschrijfwedstrijd die de Bibliotheek Veluwezoom samen met de Schrijfjuffers organiseerde, heeft vele mooie verhalen opgeleverd. De grote vraag is nu natuurlijk: wíe heeft het het beste gedaan? En wát maakt dat verhaal zo goed? Dat wordt bekendgemaakt op donderdagavond 17 september in de Bibliotheek Dieren.

Op de feestelijke bijeenkomst worden de mooiste verhalen voorgelezen, er is muziek én je hebt nogmaals de kans om de Schrijfjuffers Tamara Onos, Barbara Sevenstern en Antoinette Kalkman te ontmoeten en hen naar hun schrijfervaringen te vragen. Alle ingezonden verhalen zijn door de Schrijfjuffers met aandacht gelezen en voorzien van feedback en tips, zodat de deelnemers aan de verhalenwedstrijd weer een stap verder gekomen zijn in hun schrijfproces.

Feestelijke bekendmaking van de winnaar bijwonen?

De feestelijke bekendmaking van de winnaar van zomerschrijfwedstrijd is donderdag 17 september van 19.00- 21.00 uur in de Bibliotheek Dieren. De entree is gratis, maar vanwege de coronamaatregelen is aanmelden verplicht. Dat kan via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda of in de Bibliotheek Dieren, tel. 0313-41 54 76.

En tot slot: heb jij ook interesse in het schrijven van verhalen? Ga dan naar het YouTubekanaal van de Bibliotheek Veluwezoom. Daar delen de Schrijfjuffers hun 10 gouden tips om ook jouw verhaal tot een succes te maken.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden