Schoonmaakactie in Velp-Zuid

Zwerfvuilactie-Dieren-Zuid-2018
Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op zaterdag 19 september 2020 organiseert het Burennetwerk Velp-Zuid een schoonmaakactie in de buurten van Velp-Zuid.

Om 09:30 uur is er een inloop in “het Trefpunt”, Schoolstraat 12. Daar kunnen alle deelnemers samenkomen en onder het genot van een kopje koffie bijpraten over wat er zoal in de diverse buurten is gebeurd.

Partners Vivare, gemeente (handhaving, gastheer en ontwikkelmanager), politie zijn ook uitgenodigd. Wethouder Marc Budel is ook aanwezig.

De deelnemers worden in groepen verdeeld om door Velp-(oud) Zuid te lopen en zo veel mogelijk zwerfvuil op te ruimen. Tevens is het voor de buurtcontactpersonen de ideale gelegenheid om een buurtschouw te houden. De schouwformulieren zullen klaar liggen. Voor hesjes, prikkers en vuilniszakken is gezorgd.

Rond 12:00 uur is het de bedoeling om terug te zijn in “Het Trefpunt” om een kleine lunch te nuttigen. De dag zal rond 14:00 uur worden afgesloten waarna een ieder door een schoon Velp-Zuid huiswaarts keert.

Ze verwachten dat alle buurtcontactpersonen op deze dag actief deelnemen aan deze actie. Maar hopen ook op veel wijkbewoners die aan deze opschoondag willen deelnemen.

Uiteraard houden zij zich deze dag aan de voorgeschreven Corona-maatregelen. Dat betekent onder andere; anderhalve meter afstand houden en je van te voren opgeven voor deze actie bij Richard of het secretariaat.

  • Voor vragen omtrent deze actie kunt u contact opnemen met het secretariaat: [email protected]
  • Of bellen met Richard de Geest, 06- 15492752 (Contactpersoon voor deze actie).
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden