Exclusieve signeersessie Spoorloos-verslaggever Derk Bolt in Velp

Foto:

VELP – Op zaterdag 23 november van 11.45-13.00u, kan het publiek bij Boekhandel Jansen & de Feijter in Velp het boek “Altijd ergens anders, op reis voor Spoorloos” laten signeren door de schrijver, Derk Bolt. Hij schrijft in het boek over zijn vele reisavonturen voor het TV-programma Spoorloos.

Altijd ergens anders
Met aanstekelijke nuchterheid, zelfspot en verbazing beschrijft Bolt hoe hij doorwaakte nachten, slecht eten, insectenbeten, berovingen, aardbevingen, bungelende liften, heimwee en bijna-ongelukken steeds weer doorstaat. Spoorloos-verslaggever Derk Bolt vliegt al jaren onvermoeibaar de wereld rond. Als een moderne Kuifje zoekt hij met zijn team op de vreemdste plekken naar verdwenen mensen en komt in hachelijke situaties terecht. Gammele vliegtuigjes, wankele kano’s, barre tochten door de rimboe bij het laatste schijnsel van zijn mobiel, weinig blijft hem bespaard. Maar het is vooral de lokale bevolking die overal voor verwarring en vervreemding zorgt: tolken, taxichauffeurs, dieven, goudzoekers en bevallige dames.

 
‘Altijd ergens anders’ bevat de beste stukken die Derk Bolt voor de KRO Gids en de Wegener-dagbladen schreef, aangevuld met nieuwe, langere verhalen. Bolts observaties zijn scherp en hilarisch, zijn bespiegelingen over landen en culturen leerzaam en doorleefd.
 
Derk Bolt (1955) is journalist en televisiepresentator. Sinds 1995 reist hij over de wereld voor Spoorloos, het kijkcijferkanon van de KRO (gem. 2,2 miljoen kijkers per aflevering).
Derk Bolt | Altijd ergens anders | ISBN 9789491567247 | paperback | € 14,95
 
Inlichtingen: Jansen & de Feijter – Emastraat 6 Velp – 026-3628959
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen