Cursus ‘Omgaan met verlies’ in Velp

Foto: Indigo Gelderland afdeling Preventie

VELP – Indigo organiseert dit najaar de cursus ‘Omgaan met verlies’ voor mensen die te maken hebben met rouw en verdriet door verlieservaringen op allerlei gebied.

Niemand rouwt precies op dezelfde wijze ook al lijken de uitingen van het verdriet op elkaar. Rouw is steeds uniek, het verlies van een kind is niet hetzelfde als het verlies van een partner of je werk. Elk individu komt voor haar eigen specifieke dilemma te staan bij elk type van verlies. Wat iemand nodig heeft als hij/zij de baan verliest is anders dan iemand die een goede vriend verliest.

Deze cursus is bestemd voor mensen die op de een of andere manier te maken hebben met verlies en die vastlopen in het verlies en rouw. De cursus geeft inzicht in het proces; inzicht in wat je als mens kan ervaren en meemaken. Begrijpen wat rouw is en wat rouwverwerking, rouwarbeid, kan betekenen voor het herstel.

De training bestaat uit 5 bijeenkomsten.

De cursusdata zijn: maandag: 2 – 9 – 16 – 23 en 30 november 2020 van 14.00-16.00 uur in Velp. 

Deze cursus is alleen voor inwoners van gemeente Rheden.

Kosten voor deelname bedragen € 20,- voor cursusmateriaal.

Voor meer informatie en aanmelding voor de cursus kunt u een e-mail sturen naar [email protected]  of bellen met het secretariaat van Indigo: (026) 312 44 83.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden