Het Rhedens Fanfare Corps huldigt jubilarissen in de open lucht

Foto: Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Door de coronamaatregelen zag de vrijwilligersmiddag van het “Rhedens Fanfare Corps” er anders uit dan voorgaande jaren. Men was uitgeweken naar de parkeerplaats achter Partycentrum “Ons Huis” om zo de anderhalve meter maatregel in acht te kunnen nemen.

In deze tijd waarin velen zeggen er kan niets; toch een voorbeeld hoe het in deze tijd wel kan.

Op deze vrijwilligersmiddag werden ook de jubilarissen gehuldigd. Liefst 6  jubilarissen viel deze middag de eer te beurt, en werden door voorzitter Anne Bruger gehuldigd.  Met voor eenieder een kort persoonlijk woord kregen de volgende personen hun speldje dit keer niet opgespeld maar aangereikt met daarbij een mooie oorkonde en natuurlijk een bloemetje, alles met in acht nemen van de anderhalve meter regel.

  • 25 Jaar: Jessica Heuvingh,
  • 30 jaar: Eddy Liet (niet aanwezig) en Wil van Zummeren,
  • 35 jaar: Ilse Grotenbreg.
  • 40 jaar: Jannette Grotenbreg, Natasja Peters en Martin Vlaswinkel.
  • 55 jaar: Ere-lid Hans van Wijk.

Na het spelen van een leuke quiz was er een lekker buffet, prima verzorgd door het team van Partycentrum “Ons Huis” als dank aan alle vrijwilligers.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden