Zondag 20 september Brocante Fair & Boeken- en Kunstmarkt

Foto: Rob Schouten

DE STEEG – In verband met de Coronacrisis moesten dit jaar zowel de Boeken-en Kunstmarkt alsmede de Brocante Fair op Landgoed Middachten in De Steeg worden geannuleerd. Op 20 september worden deze twee markten gecombineerd  tot 1 mooie markt!

In het prachtige en lommerrijke parkgedeelte van Kasteel Middachten in De Steeg(Gld) organiseert Henk Steinvoort op zondag 20 september een sfeervolle markt. De edities van 2019 waren een groot succes.

Tussen 10.00 uur en 17.00 uur is de markt geopend en er zullen ongeveer 60 stands aanwezig zijn. De stands zijn gesitueerd op de lanen buiten de tuin van Middachten. De markt is voor iedereen gratis toegankelijk.

Op deze fair is plek voor brocante, antiek, kunst, boeken, live style artikelen, vintage en lekkernijen. Kenmerk is de kwaliteit, Pierre & Gerdy verzorgen het muzikale gedeelte met prachtige Franse chansons. De tuinen en de Oranjerie van Middachten, zijn geopend van 10.30 – 16.30 uur. Voor een bezoek aan de tuinen wordt een entreebedrag gevraagd.

Parkeren: op de kasteelweide, te bereiken via de Smidsallee. De markt is  gratis te bezoeken. Er worden speciale maatregelen getroffen i.v.m. de verspreiding van het Coronavirus. Zo wordt de publieksstroom gereguleerd en zijn er speciale hygiënevoorzieningen.

Info over de markt op www.henksteinvoort.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden