Suez blijft voorlopig het oud papier ophalen

Foto: Harmonie Unisono Velp

GEMEENTE RHEDEN – Omdat er nog nauwelijks sprake is van een versoepeling van de corona-maatregelen hebben gemeente Rheden en Suez met elkaar afgesproken dat Suez voorlopig het oud papier blijft inzamelen.

Vanaf maart 2020 hebben we te maken met corona en zijn er allerlei maatregelen getroffen. Tot die tijd werd het oud papier opgehaald door vrijwilligers van verschillende verenigingen. Door de maatregelen kon dat niet meer. Met Suez is toen de afspraak gemaakt dat zij dit vanaf april zouden gaan doen. Voorlopig blijft dit dus zo.

De nieuwe inzameldagen voor 2020 staan op www.rheden.nl en in de Afvalwijzer app. Deze dagen komen niet overeen met de dagen op de afvalkalender.

Omdat Suez het oud papier overdag ophaalt, moet het oud papier voor 7.30 uur aan de weg staan. Inwoners van de gemeente Rheden moeten daar rekening mee houden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden