Velp-Zuid is weer een stukje schoner

Velp – Op zaterdag 19 september was er een schoonmaakactie georganiseerd door het Burennetwerk Velp-Zuid. Dit startte vanuit ’t trefpunt in de voormalige Dr. Voorhuysenschool gelegen aan de Schoolstraat te Velp

Vanaf 09.30 uur verzamelden de vrijwilligers, die zich hiervoor hadden aangemeld zich in ’t Trefpunt. Zij werden ontvangen met een kop koffie.

Om 10.00 uur werden zij welkom geheten door de voorzitter van Burennetwerk BCPN Velp-Zuid waarna hij het woord gaf aan wethouder Marc Budel van de gemeente Rheden. Hij was blij dat er toch 12 vrijwilligers hadden aangemeld en zich vandaag wilden inzetten om een ieder geval een deel van Velp-Zuid te ontdoen van zwerfvuil.

De gemeente zorgt voor het groenonderhoud en probeert in de diverse dorpen zo goed mogelijk het zwerfvuil te verwijderen, maar door bezuinigingen lukt dat niet altijd.

“Daarom ben ik blij dat we samen vandaag een steentje bij kunnen dragen voor een schoner wijk. Als dank wacht jullie straks om 12.00 uur, als we hier weer terug komen een lunch met iets te drinken. En dan gaan we nu snel aan de slag succes.”

Klik op de bovenste foto  voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden