Gratis filmattractie voor vrijwilligers

RHEDEN/ROZENDAAL – Namens de gemeenten Rheden en Rozendaal trakteert het Loket Vrijwillige Inzet van St. VIVA Rheden vrijwilligers op een gratis filmvertoning. Vrijwilligers worden rondom de uitreiking van de Vrijwilligersprijs 2013 op zaterdag 30 november verwend met een vermakelijke film naar keuze en een heerlijk vrijwilligersbuffet. 

De filmvertoningen en de bekendmaking van de Vrijwilligersprijzen vinden plaats in Schouwburg en zalencentrum Theothorne te Dieren.  De middagfilm ‘Run Fatboy Run’ vangt aan om 15.00 uur, de avondfilm ‘Trouble with a curve’ begint om 19.15 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vooraf aanmelden met de filmkeuze en wel of niet deelname aan het buffet is noodzakelijk, entreebewijzen worden toegezonden op volgorde van aanmeldingen. Het buffet vangt aan om 17.15 uur.  
De film Run Fatboy Run is een sportieve comedy uit 2007 met Simon Pegg, Thandie Newton en Hank Azaria. De charmante, maar onhandige en mollige Dennis besluit zijn ex-verloofde voor zich terug te winnen door deel te nemen aan de Londense marathon.
Trouble with a curve is een film uit 2012 met Clint Eastwood als baseball-scout, Amy Adams als zijn dochter en zijn ogen en Justin Timberlake als scout van een rivaliserend team. Samen gaan zij op reis om een veelbelovende speler te bekijken. 
Aanmelden: Loket Vrijwillige Inzet, mfc de Oase, Ericaplein 1, Dieren, tel.: 0313 – 42 01 24, mail: [email protected]
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen