Burgemeester bestudeert oog met nieuwe OCT

VELP – De burgemeester van Rheden, Mevr. P. van Wingerden-Boers, stelde zaterdag 16 november bij Focus Optiek in Velp het eerste nieuwe OCT apparaat in gebruik. Met dit apparaat doet de opticien niet onder voor de oogspecialist.

Met een OCT-apparaat (Optical Coherence Tomography) worden er gedetailleerde beelden gemaakt van de structuren van het oog. Hierbij gaat het meestal om dwarsdoorsneden van het netvlies, eventuele afwijkingen kunnen op deze manier nauwkeurig in beeld worden gebracht. Voor de burgemeester ging ‘er een wereld open’…met een joystick stelde ze het apparaat in werking en was ze getuige van een eerste onderzoek met het apparaat.
phj08cgkyusdxz6tyo5f8e50n
Polman Opticiens heeft vestigingen in Huissen, Oosterbeek, Elst en Velp, waar de opticien bekend is als Focus Optiek. Net als bij elke bedrijfstak gaan de technologische ontwikkelingen ook binnen de optiekbranche door. “Reden waarom ons bedrijf voor al de vier winkels nieuwe OCT-apparatuur heeft aangeschaft en laten installeren. Met deze apparatuur kunnen de opticiens een nog uitgebreidere en nauwkeurige oogonderzoek uitvoeren, waardoor wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn”, aldus Hans Polman, eigenaar van Polman Opticiens. Kijk voor meer informatie op: www.polmanopticiens.nl .
bmcacwrbh9nybiiubcaqh2lfk
Bijdrage en foto’s: Theo Jansen
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
uwm73i43ok3xvlh5abnzvu9x5
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen