Prins Jorik & Prinses Fieke van C.V. De Heiknüüters

RHEDEN – De prinsenraad van C.V. De Heiknüüters heeft zaterdag 16 november met grote vreugde kennisgegeven aan de geboorte van zijne hoogheid Prins Jorik de Eerste, Heerser van de Rhedense korfbalvelden, Hertog van de activiteiten voor dementerende ouderen, Baron van het kasteel op de Wurfbainlaan. 

Prinses Fieke
Bijgestaan door Prinses Fieke de Eerste, Jonkvrouw in de gouden dansende schoen, Hertogin van de beperkte medemens in de horeca en Barones van het Wurfbainlaanse landgoed, vormen zijn samen het 37e en tevens jongste prinsenpaar van de Heiknüüters. 
Social media werkt!
Op sociale media werd de spanning de afgelopen week al flink opgedreven: wie zou het nieuwe prinselijke paar zijn? In een volle zaal bij Ons Huis werd de spanning nog verder opgebouwd toen het stel in een grote doos met een Jonkheer en een Jonkvrouw erop naar voren werd gereden. Daarna werd dan eindelijk de nieuwe prins en zijn prinses bekend gemaakt.
 
Nadat de proclamatie was voorgelezen werden de onderscheidingen uitgereikt aan o.a. de pagedames, voorzitter en vice voorzitter. 
Burchtheer Harry toostte als eerste op het nieuwe prinselijk paar. I.v.m. de verhoging van de leeftijdsgrens in de nieuwe drank- en horecawet naar 18 jaar, kreeg het prinselijk paar een lekker glaasje ranja aangeboden. Vervolgens overhandigde Harry het stel officieel de sleutel van de Prinsenburcht.
 
Onder het motto “iedereen heeft zijn gebrek, voor ons is niets te gek” zwaaien zij het komend jaar de scepter bij de vereniging.

(Bijdrage: Wouter Rijnbende)

Klik op de bovenste foto voor een mooie fotoreportage
131116-prins-jorik-de-1e-011
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen