Broodjeszaak BREUDJE ondanks het coronavirus vliegend van start

DIEREN – In het centrum van Dieren heeft broodjeszaak BREUDJE medio juni haar deuren geopend. Na een rigoureuze verbouwing van ruim vijf maanden, waarbij bijna alles in eigenbeheer is verbouwd, is werkelijk alles vernieuwd en zelfs de totale indeling van het pand is veranderd.

Het resultaat is een erg mooi ingerichte zaak met een industriële look, waar men in een prettige ambiance elkaar kan ontmoeten en kan genieten van een goede kop koffie of een lekker vers belegd broodje.

Bij BREUDJE staan de medewerkers dagelijks klaar om gasten te laten genieten van smaakvolle gerechten en te verrassen met heerlijke (nieuwe) smaken. Vanuit een passie voor lekker eten worden de lekkerste producten ontwikkeld, waarvoor gasten graag terugkomen. Zo staat BREUDJE nu al bekend om de heerlijke broodjes hete kip speciaal met kerriesaus, broodje fawaka (Surinaamse kipkerrie), broodje sparerib en broodje warmvlees.

Alle producten worden huisgemaakt volgens eigen receptuur, zelfs de rollade voor het broodje warmvlees komt uit eigen keuken.

Kom gezellig langs bij BREUDJE en geniet van een héérlijke lunch of bestel uw broodjes om mee te nemen voor thuis of op het werk. Het menu bestaat uit een uitgebreid assortiment van warme- en koude broodjes, tosti’s, soepen en lunchpakketten.

Voor bedrijven bezorgen zij ook op locatie. BREUDJE verzorgt in samenwerking met Eetwinkel Favorites catering voor elke gelegenheid, waar onder een breed scala aan activiteiten zoals: warme- en koude buffetten, hapjes en opgemaakte salades. Kijk voor meer informatie en het uitgebreide assortiment op www.breudje.nl. Broodjeszaak BREUDJE, Callunaplein 75 in Dieren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen