Muzikale presentatie over de fluit in de Bibliotheek Dieren

Foto: Truus Siddré

DIEREN – Dat er verrassende verhalen achter de fluit zitten, weet je vast niet! Truus Siddré, fluitiste en muziekdocent, deelt woensdagmiddag 21 oktober in de Bibliotheek Dieren interessante wetenswaardigheden over de fluit.

Ze neemt haar complete collectie aan fluiten mee en laat je horen hoe ze klinken. De fluit, waar je vroeger misschien een hekel aan had, kan zomaar je lievelingsinstrument worden.

Truus Siddré geeft blokfluit- en dwarsfluitles. Daarnaast is ze dirigent van koren en ensembles en geeft ze workshops over het maken van blokfluiten van bamboe.

De muzikale presentatie over de blokfluit is op woensdag 21 oktober van 15.00 – 16.00 uur in de Bibliotheek Dieren. De entree is gratis. Vanwege de coronamaatregelen is vooraf of ‘aan de deur’ aanmelden verplicht. Dat kan online, via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda of bij de Bibliotheek Dieren, tel. 0313-41 54 76.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen