Deelnemers van Tijd voor Taal Ons Raadhuis Velp brengen boekje ‘Drie maanden thuis’

Foto: Ons Raadhuis

VELP – Vanaf half maart zaten we ineens met z’n allen drie maanden thuis. Alle activiteiten van Ons Raadhuis in Velp lagen stil. Dat uit een vervelende periode ook iets moois kan ontstaan, blijkt maar weer. Een echt boek! Gemaakt door de deelnemers van Tijd voor Taal. Eén van de activiteiten van Ons Raadhuis.

Tijd voor Taal

De deelnemers van Tijd voor Taal komen normaalgesproken één keer in de twee weken bij elkaar in Ons Raadhuis. Onder leiding van Dia Berends wordt geschreven, gelezen, gepraat en gelachen over taal. Iedereen die geïnteresseerd is in taal kan meedoen. Tijdens de eerste Coronaperiode zaten natuurlijk ook de Tijd voor Talers thuis, maar ook thuis kun je schrijven. En hoe! Van haiku’s tot limericks, van dialogen tot theezakjeslabels. Iedere twee weken weer een nieuw onderwerp om over te schrijven. De bijdragen waren zo goed dat werd besloten om ze uit te brengen in een boekje: Drie maanden thuis.

Wytse Noordhof

De prachtige illustraties werden verzorgd door Wytse Noordhof. In het boekje zijn acht ansichtkaarten opgenomen met inspirerende teksten van de hand van de schrijvers.

Vanaf 14 en 16 oktober 2020

Op woensdag 14 oktober wordt het eerste exemplaar van het boekje uitgereikt aan wethouder Gea Hofstede. Vanaf vrijdag 16 oktober is het boekje Drie maanden thuis (inclusief acht kaarten) te koop bij Ons Raadhuis, bij boekhandel Jansen & De Feijter en bij Bruna in Velp voor €5. De kaarten zijn per set van acht ook los te verkrijgen voor €3,50 (alleen bij Ons Raadhuis).

Informatie

Geïnteresseerd in Tijd voor Taal of één van de andere activiteiten van Ons Raadhuis? Kijk op www.onsraadhuis.com of kom langs op Nieuwstraat 1 in Velp. Er is altijd een vrijwilliger aanwezig die meer kan vertellen over wat Ons Raadhuis allemaal te bieden heeft.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden