Inloopspreekuren FormulierenHulp Rheden blijven open voor hulp

Foto: Formulierenhulp

GEMEENTE RHEDEN – Inwoners van de gemeente Rheden blijven van harte welkom bij de FormulierenHulp! Alle locaties zijn geopend en vrij toegankelijk voor mensen die vragen hebben over hun administratie en geldzaken. Er is geen afspraak nodig.

Het regelen van de financiën of administratie is niet altijd gemakkelijk. Vrijwilligers van de FormulierenHulp Rheden helpen inwoners die lastige brieven en moeilijke formulieren krijgen. Soms wordt er geen gebruik gemaakt van regelingen, omdat het formulier niet goed begrepen wordt of men kan deze niet invullen. Of gewoonweg omdat mensen niet weten welke mogelijkheden en voorzieningen er zijn. De FormulierenHulp biedt korte hulp bij een aanvraag of wijziging van een uitkering, een telefoongesprek of een aanvraag voor een kwijtschelding.

Als het alleen niet lukt dan kan dat samen met een vrijwilliger van de Formulierenhulp Rheden. Blijf er niet te lang mee rondtobben en kom naar de FormulierenHulp.

U bent welkom op:

  • Maandag van 9:30 tot 11:30 in Het Duynhuis, Van der Duyn Van Maasdamstraat 63 in Die-ren.
  • Woensdag van 13:30 tot 15:30 in De Poort, Heeckerensstraat 201 in Velp.
  • Donderdag van 9:30 tot 11:30 in Het Dorpshuis, Mr. B. van Leeuwenplein 3 in Rheden

Voor vragen en of informatie kunt u terecht op het nummer van de FormulierenHulp  06-51889255.

FormulierenHulp Rheden helpt inwoners van de gemeente Rheden bij al hun (digitale) financiële en/of administratieve vragen. Het is een effectieve basisvoorziening in Rheden voor kortdurende en/of incidentele hulp.

Humanitas is er voor mensen die het even niet in hun eentje redden. Ze vinden steun in een van onze meer dan 700 activiteiten die verdeeld zijn over 6 thema’s: Eenzaamheid, Opvoeden, Opgroeien, Detentie, Thuisadministratie en Verlies. In Rheden is Humanitas gericht op opvoedingsondersteuning Home-Start +, maatjesproject Samen Sterker, de Begeleide Omgangsregeling en Thuisadministratie.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of  september wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden