Van OV-inloopspreekuur naar telefonisch spreekuur

Foto: Ervaar het OV

GEMEENTE RHEDEN – Door de aangescherpte maatregelen rondom de Corona worden er tijdelijk geen OV-inloopspreekuren gehouden.

Bent u 55+ en heeft u vragen over reizen met het OV? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs geven antwoord op uw vragen over het gebruik van het OV.

Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel vinden het belangrijk dat iedereen met het openbaar vervoer veilig en gemakkelijk kan reizen. Daarom geven OV-ambassadeurs, vrijwilligers en zelf ook op leeftijd, uitleg over reizen met trein en bus.

Wilt u weten hoe u een OV-chipkaart aanvraagt of hoe de 40% korting voor samen reizen werkt? Wilt u meer weten over de Coronamaatregelen in het OV of juist informatie over keuzedagen, verlenging abonnement en/of bent u (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk van OV maar u weet nog niet hoe het werkt? Bel dan met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur.

Wanneer: dagelijks van dinsdag tot en met vrijdag. Hoe laat: 10.00 – 12.00 uur. Telefoonnummer: 038 – 303 70 10. Meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur. De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of  september wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden