Huisdier van de week: Ontmoet Dexter

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Dexter is een sociale hond. Hij is vaak erg enthousiast en kan nog wel eens tegen je opspringen. Hij kan erg hoog in zijn energie zitten en dat moet hij echt kwijt kunnen (mentale en fysieke uitdaging is belangrijk), maar dan is het echt een gouden hond.

Dexter vindt het ook heerlijk om gewoon geknuffeld te worden, hij is in het dierentehuis vrij fel naar andere honden toe, maar met de juiste sturing is dat wel te corrigeren. Dierentehuis Arnhem en omstreken denkt dat Dexter daarom geschikt is als werkhond.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Dexter.

Diernummer: 28933

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/dexter/

Heeft u interesse? Geeft u Dexter een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden