Coronaproof Halloweentrainen bij VVO

Foto: Diederik Berns

VELP – Zaterdagavond 31 oktober 2020 was een heuse spookavond op Sportpark de Pinkenberg. VVO organiseerde voor de E en F pupillen een Coronaproof Halloweenavond. Het park werd in Halloweensfeer aangekleed met bijbehorende trainingsactiviteiten.

Het was een spookachtige belevenis met medewerking van 2 heksen, een angstaanjagende clown, een pompoenbeer, spookje, skeletje en overige begeleiding met heuse geluids- en lichteffecten voor de zo’n 70 aanwezige pupillen. Ze zijn over 2 groepen verdeeld om te grote aantallen te voorkomen. De pupillen waren zelf ook prachtig uitgedost als spook, vampier, mummy, skelet of een ander Halloweenfiguur en velen hadden een natuurlijk zaklamp bij zich.

Het partijspel, grafkist schieten en pompoenschieten werd afgesloten met een heerlijk drankje en bijpassende versnapering. Ook dit was ingepakt zoals voorgeschreven.

Deze leuke training kon plaats vinden door de inzet van ouders uit de activiteitencommissie. De organisatie is momenteel bij VVO druk om de diverse jeugdcommissies weer aan te vullen om na de Coronaperiode snel weer met VVO stappen te kunnen zetten.

Wil jij ook meehelpen bij de organisatie of uitvoering van een aantal pupillenactiviteiten of andere ideeën? Neem dan contact op met Diederik Berns via: [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden