Contract voor lokale omroep krijgt verlenging voor komende 5 jaar

Opening-nieuwe-studio-Studio-Rheden
Opening-nieuwe-studio-Studio-Rheden
Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN/ROZENDAAL – Omroep Studio Rheden, blijft voor de komende 5 jaar de lokale omroep voor de gemeenten Rheden en Rozendaal.

De gemeenteraad van Rheden en Rozendaal gaven enkele weken geleden een positief advies af aan het Commissariaat voor de Media over de verlenging van Studio Rheden. Het Commissariaat voor de Media heeft dat nu bekrachtigd.

De omroep is in 2015 ontstaan onder de naam stichting RTV Rheden Rozendaal. Na de aanstelling moest de vorige omroep MFM direct stoppen. Daarna werd al snel de naam Studio Rheden gekozen, en werken er inmiddels 20 vrijwilligers bij de radio, televisie en online. Ze verzorgen onder andere het lokale nieuws uit de gemeente en regio.

De radiostudio is na enkele verhuizingen terecht gekomen in Arnhem in een ruimte naast de studio’s van Omroep Gelderland waar ze ook een samenwerking mee hebben.

Lees ook:

Bron: Studio Rheden

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen