Huisdier van de week: Ontmoet de vogels van Dierentehuis Arnhem en omstreken

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Bij Dierentehuis Arnhem en omstreken hebben ze regelmatig vele verschillende vogelsoorten. Enkele soorten die zij regelmatig hebben zijn dwergpapegaaien, parkieten, kanaries, kakariki’s en sierduiven.

Al deze vogels zoeken nog een fijn nieuw thuis of grote volière om in te kunnen vliegen. De meeste vogels willen graag met een soortgenoot leven. Iedere week krijgt Dierentehuis Arnhem en omstreken meerdere vogels binnen waar zij een nieuw thuis voor zoeken.

Het is ook mogelijk om meerdere vogels tegelijk te adopteren.

Vogels

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één of meerdere van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week zijn dat de vogels.

Voor meer informatie: http://www.dierentehuisarnhem.nl/overige-dieren/.

Heeft u interesse? Geeft u de vogels van Dierentehuis Arnhem en omstreken een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen