Vrouwenkoor Lief&Leed lanceert website

Schermafbeelding website
Foto: Lief&Leed

ELLECOM – De wens leefde al een tijdje en nu is het dan zover. Vrouwenkoor Lief&Leed lanceerde op 11- november 2020 tijdens een zoommeeting haar website.

Met heel veel dank aan Susanne Kamminga en Mick Stomp kan nu iedereen een indruk krijgen van het koor en kunnen de koorleden laten zien waar ze met zoveel enthousiasme en plezier op woensdagavonden mee bezig zijn. Sommige leden zelfs al sinds de oprichting, 21 jaar geleden.

Op de website laten ze mensen kennis maken met het koor, de dirigent, de pianist en het repertoire.

Helaas wordt er op dit moment niet gezongen en het thuis meezingen met geluidsopnames zit niet zo in het systeem van de meeste koorleden. Nu sturen ze wekelijks een filmpje aan de leden met een terugblik naar een eerder optreden. Zo blijven ze toch min of meer in contact met elkaar.

“Met veel dank aan Theo van Berkel die onze concerten filmde en nu de fragmenten voor het koor voorbereid. Binnenkort wordt er gestart met het Kerstrepertoire van Lief&Leed.”

Wilt u eens kijken naar het resultaat van de website? Dat kan via www.vrouwenkoorliefenleed.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden