VVD Rheden zet lokale ondernemers in het zonnetje

Foto: VVD Rheden

GEMEENTE RHEDEN – Vrijdag 20 november jl. was het de Dag van de Ondernemer. Reden voor de VVD-fractie om lokale ondernemers in het zonnetje te zetten. Zeker nu ondernemers het in coronatijd zwaar hebben.

Ondernemers zijn de aanjagers van onze lokale economie en werkgelegenheid. Ze zijn dus belangrijk en dat moet gewaardeerd worden.

Gemeente Rheden heeft ondernemers heeft in uiteenlopende branches. Van winkelier tot  schildersbedrijf, van sportschool tot horecabedrijf. Grote en kleine ondernemers en allemaal met oog voor hun medewerkers en hun klanten.

Dag van de Ondernemer

Een delegatie van de VVD is, op anderhalve meter afstand natuurlijk, op bezoek geweest bij Lomar Sportvilla, Tesselaar Loodgieters, Autobedrijf Jurrius, Ons Huis Rheden, Albert Heijn Velp en Fitland Velp. Als blijk van waardering hebben zij allemaal een bloemetje ontvangen. Uiteraard afkomstig van een lokale ondernemer!

Op de foto de ondernemers met de VVD-fractie.

Dag van de Ondernemer

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden