De grote wens van Rheden Nieuws

Foto:

GEMEENTE RHEDEN – Rheden Nieuws heeft een grote wens, wij willen onze lezers op een innovatieve manier, voorzien van nog mooiere beelden en foto’s als we nu al doen, Hopelijk bent u als bewoner en/of ondernemer van de gemeente Rheden en omstreken bereidt deze wensdroom, mee in vervulling te laten komen. 

Rheden Nieuws wil graag een goede drone aanschaffen met foto- en filmapparatuur, zodat we bij evenementen en activiteiten nog mooier beeldmateriaal kunnen presenteren. 
Stelt u zich eens voor hoe mooi het zal zijn een film te bekijken, gefilmd van boven, van de veldslag van het Ontzet van de Veluwezoom, in het weekend van 30 november en 1 december op Landgoed Rhederoord in De Steeg, waar tussen 400 en 550 Kozakken en Napoleontische reenactors de veldslag naspelen. Stelt u zich eens voor dat u een familielid een tijdje van bovenaf bekeken kunt volgen tijdens de Posbankloop! De Ericamarkt in Dieren van bovenaf, het schaapscheerdersfeest in Rheden, of de Sinterklaasintocht in Velp.
foto-jeroen
Sponsoring
De aanschaf van een drone kost veel geld, dat kunnen wij niet alleen, wij zoeken sponsoren die ons helpen, zodat wij een goede drone aan kunnen schaffen, helpt u ons? En profiteert u mee? 
Als u bereidt bent minimaal € 50,– te sponsoren voor de aanschaf van een drone, krijgt u:
Een luchtfoto van uw huis of bedrijfspand
Vermelding in een bericht waarin alle sponsoren staan op
http://rheden.nieuws.nl
Wilt u mee doen?
Stuur een mail naar [email protected] waarin uw (bedrijfs)naam, adresgegevens en het bedrag staan, waar mee u ons wilt helpen, dan krijgt u van ons per ommegaande een factuur. 
Heel mooi voorbeeld van het gebruik van een drone:

Hoop
We hopen op deze manier vele activiteiten en evenementen binnen de gemeente Rheden en omstreken vast te kunnen gaan leggen, al dan niet op verzoek.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen