Buurtkerstboom als verrassing in dorp Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Op een nog geheime locatie in dorp Rheden is een inwoonster druk met de voorbereidingen om op 7 december als verrassing een mooie verlichte kerstboom voor haar buurvrouw te plaatsen.

Deze boom komt op een pleintje te staan zodat alle buurtgenoten hier gedurende 3 weken samen van kunnen genieten. 13 buren hebben al gereageerd op haar oproepje om mee te doen. Ze zijn gevraagd om een mooie wenskaart in de boom te hangen en te helpen bij het opzetten van de boom.

Houd Facebook en de media in de gaten want op 7 december 2020 zal de locatie bekend gemaakt worden en foto’s van dit mooie initiatief gedeeld worden!

Juist in deze voor ons allemaal zeer moeilijke en voor velen eenzame tijden kan een prachtige kerstboom voor een beetje licht zorgen.

Bent u door dit mooie idee geïnspireerd geraakt om ook iets samen met de buren te doen maar weet u niet waar te beginnen?  Ingrid Jansen, krachtcoach Incluzio Rheden, Uitvoering, kan u hierbij ondersteunen. U kunt haar via Facebook, mobiel 06 21 22 4071 of email [email protected] bereiken.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen