Binnen twee uur twee auto’s in de brand op Waterstraat Velp

VELP – Binnen 2 uur tijd zijn er op de Waterstraat in Velp twee auto’s in brand gestoken. De politie start een onderzoek en hoopt op tips.

De eerste brand werd om 2.30 uur ontdekt, waarna de hulpdiensten met spoed ter plaatse kwamen. De in brand gestoken auto bevond zich ter hoogte van de kruising met de Graaf Ottostraat. De auto stond volledig in lichterlaaie en de brandweer had enige tijd nodig om het vuur te blussen vanwege brandstoflekkage, waardoor het vuur steeds weer aanwakkerde.

Nadat alle hulpdiensten nog maar net waren vertrokken, stond er om 4.15 uur opnieuw een auto in de brand. Nu aan de overkant van de straat, maar wel weer ter hoogte van dezelfde kruising. Vermoedelijk is de ruit ingegooid, waarna er brand is gesticht.

De politie doet verder onderzoek naar beide autobranden. Mensen die tips hebben wilt de politie graag spreken.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s. (Foto’s: Roland Heitink, S. Scheper Fotografie – Persbureau Heitink)

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen?
  • Verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die deze delicten hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie via de 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

20201128 Autobranden Waterstraat Velp - Roland Heitink - Persbureau Heitink

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden