Rondje voor de bar is live!

Foto: Rondje voor de bar

VELP – Horecazaken die wel een financieel steuntje kunnen gebruiken in deze moeilijke tijden kunnen zich vanaf nu op “Rondje voor de bar” aanmelden. Mensen die een bedrijf een warm hart toedragen kunnen dan via iDeal een donatie doen naar keuze, welke wordt uitbetaald op de rekening van de ondernemer. Zodat ook jouw favoriete horecazaak ná deze ellende nog steeds open is voor een drankje!

Initiatiefnemer is Jochem Pluim van 21 jaar, woonachtig in het Gelderse Velp en bovenal zoon van een kroegbaas. “Omdat ik inzag dat de coronamaatregelen niet houdbaar zijn voor zelfstandige horecaondernemers, voelde ik me geroepen om iets te doen. Nou ben ik hobbymatig veel bezig met IT en software-development en zo heb ik ‘Rondje voor de bar’ als proof-of-concept gebouwd.”

“Omdat ik inzag dat hier best vraag naar is heb ik besloten het platform live te zetten voor algemeen gebruik. Zo heeft elke horeca-ondernemer een toegankelijke en makkelijke manier om donaties van trouwe gasten te ontvangen, zonder dat er een wildgroei aan GoFundme-, Kickstarter en andere doneerpagina’s ontstaat.”

Het grote verschil met andere doneerpagina’s is dat dit puur een liefdadigheidsproject is en de transacties slechts 55 cent per transactie kosten. Geen fees of hoge ingehouden percentages dus.

En zo, na ongeveer 10 uur ontwikkeling is het platform voor het eerst getest. Werkend! Na wat finetunen is de site live gezet en zijn we te vinden op Facebook.

Meer informatie is te vinden op www.rondjevoordebar.nl of op de facebookpagina, of telefonisch via 026 2022 820.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen