Kerstbomenactie Team PA van start

RHEDEN – Afgelopen zaterdag was Team PA uit Rheden druk in de weer. Naast de vele uren training zetten de teamleden zich ook in om acties te organiseren. Acties die geld genereren voor onderzoeken in de strijd tegen kanker.

Dit keer hebben de teamleden Maaike en Jody evenals vorig jaar een prachtige Kerstbomenactie georganiseerd.

Afgelopen zaterdag trok in alle vroegte een groep richting Eesveen in Overijssel. Bewapend met warme kleding, laarzen, veiligheidskleding en kettingzagen trokken zij ten strijde. Vele prachtige bomen zijn er gekapt in de soorten Blauwspar, Nordmann en Fraseri. In een grote vrachtauto van de firma Jacobs Verhuizigen uit Velp zijn de bomen gesponsord vervoert naar Rheden.

Daar hebben zij een mooie plek gevonden op het verkoopadres aan de Groenestraat 6 in Rheden. In een gezellige sfeer en aankleding is de verkoop die dag om 16:00 uur gestart en werden er direct al veel bomen verkocht. Goed te ervaren dat de kopers ook de door het team toegepaste Coronaregels weten te respecteren.

Alle bomen kosten 15,00 euro. Meer mag natuurlijk altijd. Kom snel, want op is op.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden