Enquête Wijkbeleving in Dieren-West

Foto: Van Hall Larenstein

DIEREN – In de maand december zal een enquête uitgevoerd worden in Dieren-West (ten zuiden van de Admiraal Helfrichlaan en ten westen van de Harderwijkerweg) naar de beleving van inwoners van hun wijk.

Deze enquête wordt uitgevoerd door 1e jaars studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp in opdracht van de gemeente Rheden. In de vorige jaren is een dergelijk onderzoek uitgevoerd in Velp Zuid en Rheden West. In de enquête komen vragen langs over veiligheid, verkeer, voorzieningen, sociale kwaliteit en de kwaliteit van de woonomgeving. De studenten studeren Management van de Leefomgeving en in die studie is onderzoek doen naar Leefbaarheid een belangrijk studieonderdeel.

De enquête wordt in de brievenbus gedaan voor de kerstvakantie. Het invullen kan op papier, maar ook online via een code. De papieren versies kunnen ingeleverd worden bij een aantal verzamelpunten in de wijk. De studenten zullen de uitkomsten presenteren in januari op een manier die Corona-proof is. We betrekken zoveel mogelijk de bestaande netwerken in de wijk, zoals ook de Werkgroep Duurzaam Dieren West. We hopen op veel respons! Contactpersoon voor de enquête is docent Daan van der Linde: [email protected]

Over Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein is een internationale groene kennisinstelling, waar we met passie en kunde onderwijs verzorgen, ondersteund door toegepast onderzoek binnen diverse lectoraten. We leiden proactieve professionals op, die op een verantwoorde en ondernemende wijze een positieve bijdrage leveren aan een duurzame samenleving.

Van Hall Larenstein verzorgt diverse Bachelor- en (professional) Master-opleidingen, Associate degrees en cursussen en verricht toegepast onderzoek vanuit onderwijslocaties in Leeuwarden en Velp. Ga voor meer informatie naar www.hvhl.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen