Verdiep je in Bruidswerk bij Aeres Training Centre Velp

Foto: Marjanne Eikelboom-Buitenhuis

REGIO – Voor volwassenen die zich willen omscholen of voor bloemisten die een opfriscursus willen doen heeft het Aeres Training Centre te Velp goed nieuws! 4 januari starten er twee modules Bruidswerk.

Ze zijn onderdeel van de avondvakopleiding Bloemstylist. Je bent 5 avonden bezig om je te verdiepen in het maken van bruidswerk en je ontdekt jouw eigen stijl.

Aeres Training Centre Velp

Ze starten 2021 heel goed en wel met een cursus Bruidswerk! Je kunt kiezen voor een basiscursus of een verdiepende voor mensen die al langer bezig zijn in de bloemenbranche. Aeres Training Centre Velp biedt cursussen aan voor groene creatievelingen die altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden. Heb jij een eigen bedrijf en wil je voor jezelf en jouw personeel een opfriscursus doen? Kijk op de website voor de andere modules. De modules bruidswerk zijn onderdeel van de avondvakopleiding Bloemstylist. Na tien modules en een praktijkexamen levert dit een certificaat op dat een branchewaarde heeft in de bloemensector.

Bruidswerk basis module 3

Bruidsbloemwerk basis module 3 bestaat uit het ontwikkelen van basis bruidswerk waarbij diverse technieken aan bod komen. Heb je dit nou altijd al eens willen leren? Dit is je kans!

Bruidswerk verdiepend module 8

Deze cursus is geschikt voor deelnemers die al werkzaam zijn in het bloemenvak en beschikken over de basiskennis van bruidsbloemwerk. Door deze cursus wil jij je zeker verder specialiseren in bruidsbloemwerk.

Cursusdata en informatie

De cursusdata zijn: 4 en 18 januari, 1, 8 en 22 februari 2021.  Meld je aan via de website https://www.aerestrainingcentre-velp.nl/cursussen. Heb je vragen, dan kun je altijd bellen met 088-020 5200.

Floral Education Center

Wil je een gesprek of heb je een vraag voor één of onze bloemdocenten? Mail ons en dan plannen we een gesprek in. Sinds vorig jaar is Aeres MBO Velp een Floral Education Center, het kwaliteitsmerk van de VBW, de branche voor bloemisten.

Pinkenbergseweg 5f, 6881 BA Velp. www.aeresvmbo-velp.nl,  www.aeresmbo-velp.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen