Rheden heeft weer een kerstboom op het Dorpsplein

Foto: Wouter Rijnbende

RHEDEN – Ook dit jaar heeft BIZ/Centrum Rheden weer de verlichte kerstboom op het Dorpsplein gerealiseerd. Hoofdsponsor Hans Westdijk heeft tezamen met de nieuwe centrummanager, Marloe Mammina, de lampjes ontstoken.

Wees creatief en zorg voor zoveel mogelijk sfeer in deze donkere dagen!

Normaal zou Centrum Rheden ter ere van de boom ‘Kerst op het Plein’ organiseren, waarbij inwoners van Rheden een wens in de boom kunnen hangen. Maar door de Coronamaatregelen is dit helaas niet mogelijk. Daarom nodigen zij een ieder uit om zelf, op gepaste afstand, een wensje of versiering in de boom te hangen.

Marloe Mammina is de mede-eigenaar van IJsclusief en is sinds afgelopen maand de nieuwe centrummanager van het dorp Rheden. Marloe zal een spil gaan worden van het reilen en zeilen in het centrum van het dorp en is vol enthousiasme aan de slag gegaan.

Ondanks de Corona heeft BIZ/Centrum Rheden met vele sponsoren alsnog de kerstboom op het plein kunnen realiseren. Deze sponsoren zijn: Pannekoekenhuis Strijland, JD Security Systems, ORDS, Rhedens Dorpsbelang, Reklamat en Schoenmakerij Rob Neijenhuis.

En via deze weg willen ze een ieder, namens alle centrum ondernemers, goede feestdagen toewensen en een gezond 2021.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen