Ons Raadhuis komt naar je toe!

Foto: Ons Raadhuis

VELP – Normaalgesproken zouden de voorbereidingen voor de kerstweek bij Ons Raadhuis al in volle gang zijn. Sinds de oprichting van Ons Raadhuis in 2016 is de week voor kerst een week met lunches, optredens en een kerstmarkt.

Dit jaar gaat het anders. Bij alle 250 deelnemers van Ons Raadhuis werd op 10 en 11 december een kerstattentie thuisbezorgd. Op deze manier werden de deelnemers in het zonnetje gezet door 25 geweldige vrijwilligers. Deze actie werd mede mogelijk gemaakt door een subsidie voor COVID-projecten vanuit de Provincie Gelderland.

Ons Raadhuis besteedt veel aandacht het houden van contact met deelnemers, ook in tijden als deze waarin mensen veel thuis zitten en niet naar Ons Raadhuis toe kunnen komen.

Ons Raadhuis

Foto: Een deelnemer van Ons Raadhuis neemt de kerstattentie in ontvangst

Als u meer wilt weten over Ons Raadhuis, een keer mee wilt doen aan een activiteit of gewoon een kopje koffie wilt komen drinken, kan dat altijd. Loop gewoon even binnen bij Nieuwstraat 1 in Velp. Er is altijd wel iemand aanwezig om even gezellig mee te praten. Binnenlopen om de krant te lezen of een boek uit de buurtbieb te lenen mag natuurlijk ook.

Kijk voor meer informatie op onze site www.onsraadhuis.com of volg op Facebook.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen