Onderzoek Rheden Spreekt: “Wegwijs in Rheden”

Foto: Rheden Spreekt

GEMEENTE RHEDEN – In de gemeente Rheden zijn er allerlei activiteiten, voorzieningen en organisaties op het gebied van sport, recreatie, cultuur, ontmoeting, ontspanning, hulp en ondersteuning. De gemeente Rheden wil graag weten of inwoners bekend zijn met deze activiteiten en voorzieningen.

Alle inwoners kunnen daarom meedoen met het onderzoek via Rheden Spreekt!

Meedoen aan een leuke sportieve of culturele activiteit? Op zoek naar maatjes om bij te kletsen of te helpen met boodschappen? Vervoer regelen als je wat slechter ter been bent? Zo een aantal herkenbare vragen als je bijvoorbeeld vrienden wilt ontmoeten, ouder wordt of actief en vitaal wilt blijven. In de gemeente Rheden zijn er veel activiteiten, organisaties en hulppunten waar je terecht kunt. Denk bijvoorbeeld aan dorpshuizen, de bibliotheek, het nieuwe Biljoenbad, de PlusBus, mantelzorgondersteuning of de sport/cultuurvereniging bij jou om de hoek.

Onderzoek

Via een vragenlijst onderzoekt de gemeente Rheden hoe het staat met de bekendheid van al deze activiteiten en voorzieningen. Ben je er bekend mee? Hoe zoek je naar informatie over activiteiten en voorzieningen? Is deze informatie goed vindbaar voor jou? En is de aangeboden informatie aantrekkelijk genoeg zodat je er gebruik van gaat maken? Met deze informatie wil de gemeente het aanbod beter op jouw wensen afstemmen.

Geef je mening!

Via www.rhedenspreekt.nl kom je bij het online Inwonerspanel “Rheden Spreekt” en vind je een vragenlijst over dit onderwerp. Ben je al lid van het inwonerspanel dan ontvang je automatisch een uitnodiging. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten en dat kan tot 3 januari. Kun je de vragenlijst niet digitaal invullen, vraag dan om een vragenlijst per post door te bellen met Moventem: 0575-760 227. Na het onderzoek krijg je rechtstreeks bericht over de resultaten en wat de Gemeente daar mee doet. De gemeente gebruikt de gegevens alleen voor “Rheden Spreekt” en zend deze niet door naar andere organisaties. De verwerking van de antwoorden gebeurt volledig anoniem.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden