Gemeente Rheden houdt dit keer geen nieuwjaarsreceptie maar maakt nieuwjaarsfilm

Foto: gemeente Rheden

GEMEENTE RHEDEN – Door de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk een nieuwjaarsreceptie te houden. Deze keer was de bedoeling dat inwoners, ondernemers, verenigingen, instellingen en het college elkaar zouden ontmoeten in het dorp Rheden.

Nieuwjaarsfilm

Om toch iedereen een goed jaar te kunnen wensen, is er een nieuwjaarsfilm opgenomen met als thema ‘Zicht op perspectief’. Omdat de receptie zou plaatsvinden in het dorp Rheden, gaan burgemeester Carol van Eert en dorpswethouder Ronald Haverkamp in deze film op bezoek bij een aantal Rhedenaren. Samen kijken ze terug op 2020 en blikken ze vooruit op 2021. De film is vanaf 1 januari 2021 om 10.00 uur op de verschillende kanalen van de gemeente Rheden te zien.

Fijne feestdagen

Het college van B&W wenst iedereen alvast fijne feestdagen. En spreekt de wens uit dat 2021 een jaar wordt dat voor iedereen meer perspectief zal bieden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden