Online informatiemiddag Groene tuinen

Foto:

DIEREN – Zaterdag 9 januari 2020 wordt er een informatiemiddag georganiseerd. Dit zal door corona natuurlijk online gehouden worden. Lees verder voor meer informatie en over hoe je je kan aanmelden.

Een groep studenten van Van Hall Larenstein is het laatste half jaar bezig geweest met een project om tuinen te vergroenen in Dieren West. Dit doen ze samen met Stichting Steenbreek, Ecovrede en de gemeente Rheden.

Samen willen ze ervoor zorgen dat Dieren West een mooie groene  omgeving wordt. De studenten zijn meerdere keren in Dieren langsgekomen om met de bewoners te praten. Na aanleiding hiervan organiseren de studenten zaterdag 9 januari een online informatie middag. Hier zal het project verder worden uitgelegd en heeft u de kans om met Stichting Steenbreek, Ecovrede, Duurzaam Dieren West en de gemeente Rheden in contact te komen en vragen te stellen.

Heeft u interesse dan kunt u mailen naar [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden